Doporučení

Domů arrow_forward Doporučení

Matrace PURTEX SK – dokonalý spánok na dosah

Užite si luxusný spánok s PURTEX SK, ktorý ponúka prvotriedne matracepostele z masívu. Sme popredným výrobcom matracov na slovenskom a českom trhu, pričom sa špecializujeme na vysoko kvalitné výrobky z polyuretánu už od roku 1995. Inovatívne RE VISCO matrace a viskoelastické produkty sú výsledkom našej dlhoročnej skúsenosti.

V našich moderných výrobných závodoch v Zdiboch, Klecanoch, Českej Skalici a Holíči využívame najnovšie technológie na výrobu širokej škály matracov vrátane PUR, pružinových a taštičkových modelov. Bez ohľadu na vaše preferencie, PURTEX SK má pre vás ten správny matrac.

Naše produkty sú certifikované medzinárodnými štandardmi kvality ÖKO-TEX a sú uznané ako zdravotnícke pomôcky. Sme držiteľmi certifikátov ISO 9001:2008 a ISO 14001:2005, čo zaručuje našu ekologickú zodpovednosť. Vďaka označeniu CE naše výrobky spĺňajú prísne európske normy bezpečnosti a kvality.

PURTEX matrace predstavujú investíciu do vášho zdravia. Vďaka inovatívnemu výskumu a vývoju ponúkame optimálnu podporu a komfort, ktorý vám zaručí výnimočný spánok. Vyberte si PURTEX matrac a zažite dokonalý spánok prispôsobený vašim potrebám.

Postele a matrace od společnosti Purtex s.r.o.

Společnost PURTEX s.r.o., založená v roce 1995, se stala lídrem na trhu výroby postelí a klinicky hodnocených matrací nejen v České republice, ale i na Slovensku. Díky dlouholetým zkušenostem a pokročilým technologiím vyrábíme matrace z materiálů, které splňují ty nejvyšší požadavky na kvalitu a komfort. V našich výrobních závodech ve Zdibech, Klecanech, České Skalici a Holíči používáme moderní evropské technologie pro zpracování polyuretanové pěny, včetně výroby viscoelastických výrobků, které poskytují maximální pohodlí při spánku.

Kromě standardních PUR matrací nabízíme také inovativní produkty, jako jsou pěnové matrace, pružinové matrace, nebo taštičkové matrace, které kombinují tradiční kvalitu s moderními materiály a designem. Naše portfolio zahrnuje i postelové rošty, které zajistí správnou oporu matrace a prodlouží její životnost, stejně jako postele z masivu, jež zajišťují dlouhou životnost a elegantní design do vaší ložnice.

Pro optimální spánek nabízíme také anatomické polštáře, které jsou navrženy tak, aby podporovaly správnou polohu krční páteře během noci. Všechny naše produkty jsou vyrobeny z materiálů, které jsou testovány podle mezinárodních standardů a splňují přísné požadavky normy ÖKO-TEX, což garantuje jejich zdravotní nezávadnost.

Od roku 2005 naše produkty úspěšně procházejí testy ve zkušební laboratoři Zkušebního ústavu lehkého průmyslu, a v roce 2006 bylo zahájeno klinické hodnocení našich matrací jako zdravotnického prostředku. Díky tomu naše matrace splňují požadavky na zdravotní nezávadnost a jsou doporučovány pro prevenci i léčbu různých zdravotních problémů spojených s nesprávným držením těla během spánku.

clear

    Nezávazná poptávka

    Odesláním poptávky, souhlasíte s podmínkami ochrany odobních údajů

    Pole s označením * je nutné vyplnit.